ŠOK-IZJAVA MMA ŠAMPIONA: Ja mogu da varam ženu, ja sam kralj i plaćam sve!

Autor:

Sport

26.08.2023

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šon O'Meli se opustio posle osvajanja pojasa u bantam kategoriji.

ŠOK-IZJAVA MMA ŠAMPIONA: Ja mogu da varam ženu, ja sam kralj i plaćam sve!

Foto: www.profimedia.rs

Poznati MMA borac Šon O'Meli nedavno je slavio u borbi za pojas i postao šampion bantam kategorije u najkvalitetnijem šampionatu - UFC. Sada se malo opustio i gostovao na jednom podkastu gde je, blago rečeno, dao jednu skandaloznu izjavu o muško-ženskim odnosima.

Naime, "Šugar Šon", kako glasi njegov nadimak, rekao je da on može da vara svoju suprugu Deni, a da ona to nikako ne bi smela.

- Ja sam kralj! Ja plaćam sve! - rekao je borac i potom se dotakao njihovog odnosa:

- Prema Deni se ponašam kao prema kraljici. Ako nađem malo pi**e sa strane, kakve to veze ima sa bilo čim? Imam testosteron koji struji mojim venama. To je je**no prosto za shvatiti.

Po njegovom mišljenju, tome najviše doprinosi njegova finansijka moć.

- Ne bih tako pričao da je drugačija situacija. Da ja ne plaćam za sve. Da nisam uspešan u bilo kom smislu i da sam je**ni "prosečni Džo", onda verovatno ne bi bilo fer - dodao je američki borac irskog porekla.

Foto: www.profimedia.rs

DOTUKAO RIVALA: Šon O'Meli

Zatim je svoje stavove poistovetio sa kontroverznim influenserom i bivšim bokserom Endruom Tejtom.

- Mislim, Endru Tejt sve lepo objašnjava. To je status. Status. Ja imam status i mogu da radim šta hoću. U kampu to nije problem, ali posle kampa? Deni nikad nije ok sa tim. Prošla je kroz mnoge faze, ali onda smo dobili bebu i njeni hormoni su je promenili - zaključio je Šon O'Meli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading