ŠKOLA PLIVANJA U VELIKOJ PLANI SVE POPULARNIJA! Deca masovno JURE na bazene!

Autor:

Sport

16.08.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika Plana ima čime da se ponosi.

ŠKOLA PLIVANJA U VELIKOJ PLANI SVE POPULARNIJA! Deca masovno JURE na bazene!

Foto: Facebook: Velika Plana

U gradu na Velikoj Moravi značajnu pažnju posvećuju i mlađim naraštajima, što kazuje i ogromno interesovanje za Školu plivanja.

Sa namerom da Velikoplanjani obuče što više talentovane dece, uveli su besplatno pohađanje ove škole. Najveća obaveza roditelja je da ih samo dovedu na treninge, a polaznici sa osmesima na licu odgovaraju na zahteve koji se pred njih postave.

- Imamo Školu plivanja i veoma smo zadovoljni kako funkcioniše. Želimo svakom detetu da omogućimo što bolje uslove i rad, kako bi napredovali i u budućnosti, ko zna, napravili nešto u ovom sportu koji je Srbiji doneo pregršt medalja na velikim takmičenjima - rekao je Goran Marjanović, direktor Turističke organizacije Velika Plana.

Usledilo je potom objašnjenje kako funkcioniše ceo sistem:

- Deca treniraju u četiri grupe, u svakoj ih ima oko 15, a o njima brine dvojica učitelja plivanja. Trenutno raspolažemo sa 40-50 mališana, međutim, verujemo da će se u budućnosti taj broj i udvostručiti - dodao je Marjanović.

Nema sumnje da, gradsko naselje do kojeg se stiže autoputem ili železnicom, na nekih 90 kilometara južno od prestonice Beograda, sa 41.000 stanovnika spada u red najgušće naseljenih u zemlji Srbiji, ima čime da se ponosi.

Inače, zbog čega je Gradski bazen omiljeno sastajalište meštana Velike Plane, možete da pročitate na ovom linku.

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading