PAKLEN ŽREB ZA CRNO-BELE! Partizan nije imao SREĆE! Već na startu igra protiv VELIKOG favorita!

Autor:

Sport

18.07.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kuglice nisu bile blagonaklone klubu iz Humske.

PAKLEN ŽREB ZA CRNO-BELE! Partizan nije imao SREĆE! Već na startu igra protiv VELIKOG favorita!

Foto: Starsport

Grobari na Banjici

Rukometaši Partizana učestvovaće ove sezone u EHF kupu od drugog kola, a crno-beli nisu bili miljenici sreće na izvlačenju kuglica.

Voljom žreba, prvi rival kluba iz Humske na evropskoj sceni biće pobednik dvomeča grčkog Diomidisa i islandskog Hafnarfjordura.

Ekipa sa severa Evrope je favorit protiv Grka, što svedočli i podatak da je njihov igrački kadar pojačao proslavljeni reprezentativac Aron Palmarson (32).

Ko god da pobedi iz tog duela, ugostiće Beograđane u prvoj utakmici, dok se revanš igra na Banjici.

Foto: Starsport

rukometaši Partizana

Šabačka Metaloplastika u istom takmičenju startuju od drugog kola, a proitvnik će im biti Anartozis Famagusta. Predstavnik Srbije biće gost na Kipru u prvoj utakmici.

Pančevački Dinamo, za razliku od Partizana i Metaloplasitike, počinje takmičenje u EHF kupu od prve runde, a za rivala će imati italijanski Meren.

Premijerna utakmica na programu je 9. ili 10. septembra na Apeninima, dok je revanš sedam dana kasnije. Ukoliko srpski predstavnik bude uspešan, u 2. kolu ide na holandski Volendam.

Prvaci Srbije i osvajači EHF kupa, rukometaši Vojvodine, će u novoj evropskoj sezoni učestvovati u Ligi Evrope, a rivale u grupnoj fazi saznaće sledećeg petka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading