KOLAKOVIĆ ŽALI ZBOG NEUSPEHA! Dobro smo se "potukli" sa njima!

Autor:

Sport

08.07.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor odbojkaša Srbije Igor Kolaković izjavio je nakon utakmice sa Francuskom, da se njegov tim borio i da se dobro "potukao" sa francuskim odbojkašima.

KOLAKOVIĆ ŽALI ZBOG NEUSPEHA! Dobro smo se "potukli" sa njima!

Foto: Starsport

Igor Kolaković

Muška odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u trećoj utakmici u Anahajmu na turniru Lige nacija od selekcije Francuske 3:1 (20:25, 25:23, 25:20, 28:26) i znatno smanjila šanse za plasman na finalni turnir u Gdanjsku.

- Sa Francuzima je uvek teško. Igrali smo jako dobro u prvom setu i većinu drugog seta. Psihološki smo pali nakon sudijske odluke u drugom setu. U trećem setu smo zaostajali i uspeli da ih stignemo - rekao je selektor Srbije Igor Kolaković i dodao:

- Kao i na kraju četvrtog seta, došli su do izražaja neki njihovi kvaliteti. Ovo je možda naša najbolja partija, s obzirom na protivnika i na okolnosti. Vrlo značajna utakmica za nas, praktično za prolaz na finalni turnir. Mislim da smo se dobro "potukli" sa njima - istakao je Kolaković.

Ovaj meč bio je jubilaran za Marka Podraščanina, koji je oborio rekord Andrije Gerića, odigravši 332. utakmicu u nacionalnom timu.

Srpski reprezentativci se danas u poslednjem kolu sastaju sa Bugarskom, ali ni pobeda našoj selekciji ne garantuje plasman na F8.

Trenutno je Holandija na osmom mestu sa skorom 5-6 (17 bodova, igra još sa Slovenijom), Francuska je deveta sa učinkom 5-5 (15 bodova, igra još sa Amerikom i Nemačkom), a Srbija deseta sa 5-6 (13 bodova). 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading