STAO UZ JOKIĆA: Nikola dobio NEOČEKIVANU podršku!

Autor:

Sport

08.07.2023

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan košarkaš koji se, očigledno, divi našem asu.

STAO UZ JOKIĆA: Nikola dobio NEOČEKIVANU podršku!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Drejmond Grin

NBA sezona je završena pre mesec dana, a titulu su, posle 47 godina čekanja, osvojili Denver Nagetsi, nošeni našim Nikolom Jokićem.

Iako Somborac vrlo često deluje kao da ga košarka preterano ne zanima, na terenu deluje potpuno drugačije, što su na svojoj koži osetile sve NBA franšize.

Jedan od Nikolinih velikih rivala jeste i Drejmond Grin, krilni centar Golden stejta, sa kojim je Srbin vrlo često vodio teške bitke. Iako su na terenu ljuti protivnici, deluje da im se mišljenja vanj njega poklapaju, nakon izjave koju je Grin dao u jednom podkastu.

– Volim da igram košarku i volim da se takmičim. Ali Jokić ne laže. Mrzim je. Ne želim da zvučim kao neko ko uzima sve ovo zdravo za gotovo, zato što možete da vidite da svaki put kada zakoračim na parket, košarku ne uzimam zdravo za gotovo. Govoreći o Džokerovoj poenti, košarka je posao. Morate da se pojavite na poslu svaki dan i da igrate. Uprkos bilo čemu što se možda dešava na poslu, kod kuće ili u svetu. Morate da se pojavite i isporučite svoje – izjavio je Grin u jednom podkastu u kom je gostovao i NBA as Pol Džordž.

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Drejmond Grin

Jasno je da je momak iz Sombora potpuno zaludeo američku javnost, a da je titula samo kruna onoga što je Jokić uradio od kada je došao u ligu. Nova sezona počinje za malo više od tri meseca, a videćemo da li će neki tim uspeti da Nagetse svrgne sa prestola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading