ČUKARIČKA PADINA ZA KOSMET: Humanitarni turnir u basketu 3x3 zakazan za nedelju

Autor:

Sport

27.06.2023

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prikupljena sredstva biće prosleđena za uvođenje struje u crkvi u Đakovici i popravku toaleta škole u Babinom Mostu.

ČUKARIČKA PADINA ZA KOSMET: Humanitarni turnir u basketu 3x3 zakazan za nedelju

Foto: Privatna arhiva

Humanitarni turnir u basketu 3x3

Humanitarni turnir u basketu 3x3, 163. po redu, biće održan u nedelju 2. jula od 13 časova u beogradskom naselju Čukarička padina.

Cilj ove plemenite akcije u koju su uključeni rodoljubi s opštine Čukarica, zajedno sa saborcima iz organizacije "Igraj za Kosmet", jeste novčana i moralna pomoć ugroženim porodicama i svetinjama na privremeno okupiranom Kosovu i Metohiji.

Konkretno, prikupljena sredstva s ovog turnira u sklopu sada već tradicionalne Vidovdanske akcije biće donirane za uvođenje struje u crkvi u Đakovici, popravku ruiniranih toaleta škole u Babinom Mostu, kao i porodicama Jaćimović (Kmetovce) i Terentić (Prilužje).

Republika

Foto: Privatna arhiva

Humanitarni turnir u basketu 3x3

 

Što se samog turnira tiče, dosad je prijavljeno 16 ekipa koje će biti podeljene u četiri grupe. Kotizacija iznosi 3.000 dinara po timu, dok oni koji nisu stigli da se prijave moći će da doniraju novac na licu mesta, košarkaškim terenima u Obalskih radnika 19.

Dnevne novine Srpski telegraf i portal Republika.rs medijski su pokrovitelji humanitarnog turnira, a za dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti na broj telefona 0616250737.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading