NOVI TRIJUMF VATERPOLISTA: Srbija ide na Evropsko prvenstvo!

Autor:

Sport

24.06.2023

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugi uspešan rezultat za našu selekciju u dva odigrana meča.

NOVI TRIJUMF VATERPOLISTA: Srbija ide na Evropsko prvenstvo!

Foto: K.Vulović Vaterpolo Savez Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas Slovačku 15:8 (3:2, 3:3, 4:2, 5:1) u drugom meču C grupe kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Istanbulu.

Selektor Uroš Stevanović je ponovo ravnopravno raspodelio minutažu, dok se selekcija Srbije mučila sa protivnikom samo tokom prvog poluvremena.

Najefikasniji u selekciji Srbije bili su Nikola Jakšić i Đorđe Vučinić sa tri gola. Reprezentaciju Slovačke predvodio je Marek Tkač sa takođe tri gola.

Foto: K.Vulović Vaterpolo Savez Srbije

Uroš Stevanović, trener vaterpolista

Naredni meč vaterpolisti Srbije igraju u nedelju od 12:30 časova protiv Turske, koja danas od 18 časova igra sa Velikom Britanijom.

Pobednik grupe će se direktno plasirati na Evropsko prvenstvo, kao i tri najbolje drugoplasirane selekcije iz četiri grupe. S obzirom da je Slovačka bila ubedljivo najteži rival u grupi, jasno je da ćemo našu selekciju gledati na prvenstvu Evrope, koje se narednog januara igra u Netanji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading