NIŠTA OD TITULE ZA NOVI BEOGRAD: Moćni Pro Reko je ponovo ŠAMPION Evrope!

Autor:

Sport

03.06.2023

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je italijanski klub bio koban.

NIŠTA OD TITULE ZA NOVI BEOGRAD: Moćni Pro Reko je ponovo ŠAMPION Evrope!

Foto: Starsport

Duel na meču Novi Beograd- Pro Reko

Vaterpolisti Pro Reka su novi-stari prvaci Evrope, pošto su u meču za titulu savladali Novi Beograd sa 14:11 (4:1, 5:4, 4:4, 1:2).

Kao i prošle godine, moćni italijanski klub je bio jači od Novog Beograda, pa su sada uspeli da treći put u nizu osvoje titulu šampiona Evrope.

Od samog starta je krenulo loše po beogradski tim, pošto su Italijani poveli sa 2:0. Smanjio je Strahinja Rašović, ali je to sve od izabranika Živka Gocića u prvom kvartalu, koji je završen sa 4:1 za Pro Reko.

Nastavilo se u istom ritmu i u nastavku, Novi Beograd je prišao na 7:5, ali su dva gola u finišu druge deonice verovatno i rešila meč, pošto je Pro Reko sa 9:5 otišao na poluvreme.

Foto: Starsport

Duel na meču Pro Reko - Novi Beograd

I u drugom poluvremenu je Novi Beograd propuštao šanse, nije pomogao ni maestralni Alvaro Granados, koji je postigao čak pet pogodaka, a Italijani su rutinski odigrali do kraja, sačuvali prednost i zasluženo osvojili titulu.

Najefikasniji na meču je bio upravo Granados sa pet pogodaka, dok su Pro Reko predvodili Zalanki i Frančesko di Fulvio sa po četiri pogotka.

Podsetimo, i prošle godine smo u Beogradu videli iste ekipe u finalu, a tada su Italijani slavili posle peteraca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading