GOCIĆ PRED FINALE: "Utisak je pozitivan, ali nas čeka najteži rival!"

Autor:

Sport

02.06.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za spektakularan okršaj u Beogradu.

GOCIĆ PRED FINALE: "Utisak je pozitivan, ali nas čeka najteži rival!"

Foto: Starsport

Živko Gocić

Novi Beograd sutra od 21 sat, u reprizi prošlogodišnjeg finala koje je posle peteraca pripalo italijanskom timu, želi da se "osveti" i prvi put u istoriji osvoji trofej i spreči Pro Reko da slavi treći put uzastopno u Beogradu, ukupno 11. put.

- Najbitnije je da smo uspeli da uđemo u finale i da smo u prilici da se borimo za trofej. Prevashodno se bavimo analizom naše igre, a tek posle analizom rivala - izjavio je trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić uoči finala Lige šampiona protiv Pro Reka.

Dodao je da je utisak za sada pozitivan.

- Utisak je za sada pozitivan, u svakom slučaju. Pozitivan zato što smo dobili dve utakmice, malo manje je bitan način na koji smo došli do tih pobeda - istakao je Gocić novinarima u Beogradu.

Foto: Starsport

Vaterpolisti Novog Beograda

Prema njegovim rečima, dobra igra Pro Reka turniru nije iznenađenje.

- To rade kroz čitavu sezonu. Naravno, imali su i oni neke periode kada nisu izgledali dobro. To je ekipa koja i prošle i ove godine dominira u evropskom vaterpolu. Sigurno da su najteži mogući rival za nas u tom smislu. Spremaćamo se, glavni fokus će nam biti to da igramo protiv dominantne ekipe, koja igra jako dobru odbranu. Ne smemo da zaboravimo i njihove napadačke kapacitete - kaže strateg Novog Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading