VIKTOR ZAKUCAO SORA! Jelenić: Da li si primio nacionalno priznanje?

Autor:

Sport

23.06.2023

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor Jelenić imao samo jedno pitanje za Slobodana Sora

VIKTOR ZAKUCAO SORA! Jelenić: Da li si primio nacionalno priznanje?

Foto: VSS

Na javno saopštenje Slobodana Sora ispred VK Novi Beograd, svojim saopštenjem se oglasio predsednik VS Srbije Viktor Jelenić

On je tim putem poručio postavio nekoliko pitanja  Soru, koji je ranije bio deo naše reprezentacije, a zatim je nastavio da brani za Brazil.

Republika

Foto: Starsport

Slobodan Soro

 

Postavljena pitanja možemo videti u nastavku teksta:

- Drago mi je da bivši brazilski reprezentativac, portparol Novog Beograda, čovek koji je tužio Vaterpolo savez Srbije za dugovanja, kaže da je vaterpolo veći od svih nas. Tako i treba da bude. Zato bih dotičnom gospodinu postavio samo jedno pitanje.

- Da li ste 10. avgusta 2016, na Olimpijskim igrama u Riju de Žaneiru, kada ste branili za brazilsku reprezentaciju na utakmici protiv reprezentacije Srbije, koju je Srbija izgubila 6:5 uz vašu veliku pomoć, primali srpsko nacionalno priznanje ?

Molim vas za kratak odogovor na ovo lako pitanje- da ili ne.

Imao bih još pitanja, ali su teška a to nekom drugom prilikom, pošto je interes reprezetacije i države Srbije na prvom mestu, stoji u saopštenju Viktora Jelanića.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading