TRAGIČNA SMRT U FINALU! Samo je IZGUBIO svest! Lekari UTRČALI - nije bilo spasa!

Autor:

Sport

19.06.2023

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tužna scena na meču Lige šampiona.

TRAGIČNA SMRT U FINALU! Samo je IZGUBIO svest! Lekari UTRČALI - nije bilo spasa!

Foto: pixabay.com

Užasna tragedija desila se u finalnom meču Lige šampiona u rukometu, u kome je nemački Magdeburg posle produžetaka pobedio Kjelce sa 30:29, pošto je preminuo poljski novinar Pavel Kotvica (50).

Njemu je pozlilo tokom drugog poluvremena, pa je zbog toga utakmica prekinuta u 47. minutu, a pauza je potrajala nekih 15-ak minuta. Duel je potom nastavljen, a iako je prvobitna informacija bila da je sa čovekom kojem je pozlilo sve u redu, samo nekoliko sati posle finala saopštene su užasne vesti. 

- Mi ćemo se vratiti ovde i pobiediti, ali tebe nam niko ne može da vrati. Iskreno saučešće porodici. Danas ništa nije važnije - stoji u saopštenju rukometnog kluba Kjelce, koji je prvi i javio vesti o tragičnoj smrti novinara.

 

 

Kotvica je tokom meča izgubio svest, a iza crnog pokrivača je iznesen sa tribine, dok je u uživo prenosu prikazivan krupan kadar arene. Prema navodima poljskih medija on je disao kada je odvezen u bolnicu, ali nije bilo moguće da se spasi. 

- EHF žali zbog smrti našeg kolege na finalu fajnal fora Lige šampiona. Njemu je pružena medicinska pomoć u drugom poluvremenu meča, ali je nažalost preminuo. Naše najiskrenije saučešće porodici, prijateljima i rođacima - navodi se u saopštenju EHF-a

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading