MA, KAKAV NBA PRSTEN! Ovo je pehar o kom Jokić SANJA! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

18.06.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika je došla u Sombor kako bi sa lica mesta ispratila veliki spektakl.

MA, KAKAV NBA PRSTEN! Ovo je pehar o kom Jokić SANJA! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić pokorio je Ameriku.

Srbin je vodio Denver do titule u NBA ligi, a posle pobede u finalnoj seriji protiv Majamija i proslave na ulicama grada u Koloradu, Džoker se uputio ka Somboru kako bi odmorio i uživao.

Za njega je nedelja, 18. jun veoma važan dan jer se na somborskom hipodromu održava spektakl u kom će i Nikola Jokić ići po pehar.

Ponosan je Nikola Jokić na svoje grlo Breno Laumar, odgajivačnice konja "Drim Kečer", kao i na džokeja Alesandra Gociadora koji dve godine zaredom osvaja "Pehar Grada Sombora", a trofej brane i ove nedelje.

Ovaj pehar daleko je važniji Jokiću i od NBA prstena, a portal Republika.rs uputio se ka Somboru kako bi ispratio spektakl i Džokerovu borbu za trofej.

Emocije koje ja imam sa konjima i o konjičkim trkama su mnogo veće nego u trkanju. Tokom godine, bavim se konjima i vozim se, blizu njih sam, ali ne onoliko koliko se bavim košarkom. To je zbog toga. Kada se nečim baviš toliko mnogo, emocija ti opada, a kada ti nešto nedostaje to želiš više - rekao je Jokić jednom prilikom, a pre nekoliko dana je najavio da će kupiti novog konja bez obzira da li osvoji trofej ili ne.

Republika

Foto: Republika.rs

Pehari namenjeni najboljima na spektaklu u Somboru

 

Koliko je važan ovaj događaj Jokiću dovoljno govori da je sve obaveze podredio upravo dolasku na somborski hipodrom, a naš specijalni izveštač sa terena pokušaće da vam bolje približi čitavu atmosferu.

 

Trke počinju u 15 časova, a sva dešavanja možete pratiti na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading