BORBA UGOSTILA SRBE IZ SLOVENIJE - Kulturno društvo iz Maribora održalo koncert u Beogradu

Autor:

Sport

16.06.2023

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srpskom-kulturnom društvu iz Maribora su naši prijatelji, nadam se da ćemo i u budućnosti imati priliku da sarađujemo, rekao je Andrija Jorgić.

BORBA UGOSTILA SRBE IZ SLOVENIJE - Kulturno društvo iz Maribora održalo koncert u Beogradu

Foto: Nikola Mutić

Kompanija Borba čvrsto stoji uz svoje prijatelje. Srpsko-kulturno društvo iz Maribora, u organizaciji Saveza Srba Slovenije, u trodnevnoj je poseti Beogradu gde je u pozorištu Davod imalo koncert, a potom ih je u prostorijama Borbe ugostio Andrija Jorgić, generalni direktor, i iskazao veliko zadovoljstvo što imaju priliku da budu uz naše ljude iz dijaspore.

- Veteranski i izvođački ansambl Srpskog-kulturnog društva iz Maribora su prvi imali koncert u Beogradu kada je u pitanju dijaspora. On je bio namenjen svim prijateljima, a nama iz Borbe je bilo zadovoljstvo što smo mogli da im se nađemo i da ih potom ugostimo u našim prostorijama. Oni su naši prijatelji i nadam se da ćemo i u budućnosti imati priliku da sarađujemo sa našim ljudima iz Maribora na čelu sa predsednikom Saveza Srba Slovenije Vladimirom Kokanovićem - istakao je Jorgić.


Inače, koncertu u Dadovu, između ostalih, prisustvovali su ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević, te izaslanici ministra odbrame Miloša Vučevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading