DA SE NE ZABORAVI: Sećanje na Gorana Raičevića! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

10.06.2023

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Parku prijateljstva kod spomenika "Večna vatra" u Beogradu, obeleženo je 24. godina od okončanja NATO agresije na tadašnju Sr Jugoslaviju i Republiku Srbiju.

DA SE NE ZABORAVI: Sećanje na Gorana Raičevića! (FOTO GALERIJA)

Foto: Slobodan Đurić

Trka posvećena Goranu Raičeviću

Povodom toga upriličena je i trka u čast atletičaru Goranu Raičeviću koji je kao pripadnik Prištinskog korpusa ubijen od strane terorista.

 U trci pod nazivom "Da se ne zaboravi" je učestvovalo više od stotinu dece, a diplome i medalje sa likom Gorana Raičevića deci su dodelili Vladimir Ilić i Bojan Bovan.

Treba podsetiti i da je Goran Raičević bio uspešan atletičar, a iza sebe ostavio je suprugu Jelenu, sina Nikoli i ćerku Katarinu.


- Pre 24 godine okončana je NATO agresija na jednu slobodnu, suverenu, međunarodno priznatu državu. Pre 24 godine pokušali su da unište i razore Srbiju, ali su uspeli da razore i unište samo međunarodno pravo. Nećemo prestati da pamtimo, nećemo prestati da podsećamo, nećemo prestati da pitamo zašto je napadnuta SR Jugoslavija, zašto bez odluke Saveta bezebednosti. Prelepo je videti ovu decu, deca su naša budućnost a kroz sportove koje vole, još lepše odrastaju - poručio je Vladimir Ilić iz Pokreta socijalista, koji su pokrenuli ovu lepu ideju.

Obeležavanju okončanja NATO agresije i atletskoj trci mladih nada prisustvovao je i predsednik Opštine Novi Beograd Bojan Bovan. Podeljene su diplome i medalje sa likom Gorana Raičevića, a zaista je bilo sjajno gledati klince u atletskoj trci ali i kasnije u druženju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading