NEVOLJE U PARTIZANU! Crno-beli OSTALI BEZ trenera!

Autor:

Sport

21.05.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka koja nije bila očekivana.

NEVOLJE U PARTIZANU! Crno-beli OSTALI BEZ trenera!

Foto: Starsport

Grobari

Ženski odbojkaški klub Partizan ostao je bez trenera.

Crno-beli i Darko Zakoč sporazumno su raskinuli saradnju, a doskorašnji trener odbojkašica Partizana za Sportski žurnal je objasnio šta se sve desilo.

Razišli smo i u principu sporazumno. Namera jer bila obostrana da se naprave dobri rezultati,. Nismo uspeli u tome i to je sva suština. Slobodan sam za novi angažman - istakao je Darko Zakoč, pa dodao:

- Neke ponude postoje, ali ništa konkretno, što ne znači da ih neće biti. Još uvek sam u snazi i mogućnosti da kvalitetno radim ovaj posao.

 

 

Odbojkašice Partizana nisu imale zapažen učinak ove sezone. Tek osma pozicija u šampionatu nije nešto što su u klubu želeli, pa je zbog toga odluka da Darko Zakoč ne bude trener i sledeće sezone manje, više očekivana.

Ipak, treba napomenuti da su tim pratili brojni pehovi tokom većeg dela sezone, te da je puno ključnih igračica bilo povređeno u veoma važnim trenucima. 

Ko će sledeće sezone sedeti na klupi Partizana ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading