U UTORAK ŽREB ZA SP: Srbija u drugom šeširu!

Autor: Tanjug

Sport

17.04.2023

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Delfini" se nadaju da će im sreća biti naklonjena.

U UTORAK ŽREB ZA SP: Srbija u drugom šeširu!

Foto: printscreen/youtube

U Atini će u utorak biti održan žreb grupne faze Svetskog prvenstva u vaterpolu, koje je na programu od 17. do 29. jula u japanskoj Fukuoki.

U muškoj konkurenciji u prvom šeširu će biti: Španija, Grčka, Hrvatska i Italija. Vaterpolisti Srbije se nalaze u drugom šeširu sa selekcijama Mađarske, Kanade i SAD. U trećem šeširu su Brazil, Francuska, Crna Gora i Australija, dok se u četvrtom nalaze Južna Afrika, Japan, Kina i Kazahstan.

Republika

Foto: Vaterpolo savez Srbije

Vaterpolisti Srbije

U konkurenciji vaterpolistkinja u prvom šeširu se nalaze: SAD, Mađarska, Holandija, a u drugom Španija, Australija, Kanada i Grčka. U trećem šeširu biće Brazil, Izrael, Francuska i Novi Zeland, a u poslednjem, četvrtom su Južna Afrika, Japan, Kina i Kazahstan.

Pobednici grupa plasiraće se direktno u četvrtfinale SP, dok će drugoplasirane i trećeplasirane selekcije razigravati za prolaz među osam najboljih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading