GROBARI U EKSTAZI! Partizan ide na Fajnal for!

Autor:

Sport

12.04.2023

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rukometaši Partizana plasirali su se na Fajnal for SEHA lige, pošto su i u revanšu savladali mađarski Vesprem sa 21:19.

GROBARI U EKSTAZI! Partizan ide na Fajnal for!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Crno-beli su veliki deo posla već odradili u prvom meču, kada su na svom terenu bili bolji od drugog tima ekipe iz Mađarske sa 39:24.

Treba istaći je za utakmice sa Partizanom, trener Vesprema Momir Ilić na teren izveo potpuno drugačiji sastav u odnosu na onaj koji se takmiči u Ligi šampiona, što je klub iz Humske iskoristio i u dva okršaja upiše isti broj pobeda protiv petostrukog šampiona Seha lige.

Tokom prvog poluvremena viđena je rezultatska klackalica, nijedna ekipa nije uspela da se odvoji, da bi u finišu uvodnog perioda Partizan našao dobitnu kombinaciju i na odmor otišao sa četiri gola prednosti (12:8).

Nastavak je doneo bolju igru mađarskih rukometaša, koji su se probudili i uspostavili rezultatski egal, međutim, kvalitet Partizana je isplivao na površinu, te je na kraju meča zasluženo slavio sa dva gola razlike.

Foto: Starsport

 

Ispadanjem Vesprema, SEHA liga će dobiti novog šampiona, pošto su Mađari u prošlogodišnjem finalu bili bolji od Zagreba sa 32:30. Treće mesto pripalo je Pelisteru, koji je savladao hrvatski Nekse sa 27:23.

Podsetimo, još ranije su se na Fajnal for otišli makedonski Vardar iz Skoplja i Pelister iz Bitolja, dok će Nekse i Zagreb svoje dve utakmice odigrati kasnije.

Partizan će u polufinalu Fajnal fora SEHA lige, koji je na programu od 21. do 23. aprila, igrati protiv Vardara, koji je u četvrtfinalu eliminisao novosadsku Vojvodinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading