SELEKTOR SRBIJE IMA VELIKU ŽELJU: Igračice iz Superlige uskoro u reprezentaciji!

Autor:

Sport

27.03.2023

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na treningu je prisustvovalo 28 odbojkašica iz klubova koji igraju u Superligi Srbije, koje su bile podeljene u dve grupe.

SELEKTOR SRBIJE IMA VELIKU ŽELJU: Igračice iz Superlige uskoro u reprezentaciji!

Foto: Starsport

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Đovani Gvideti izjavio je danas na treningu sa kandidatkinjama za nacionalni tim da želi da neke od odbojkašica iz Superlige Srbije ubaci u prvi tim.

Na treningu je prisustvovalo 28 odbojkašica iz klubova koji igraju u Superligi Srbije, koje su bile podeljene u dve grupe. Kondicioni trener ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Vladimir Banković obavio je testiranje svih kandidatkinja.

Trening u Obrenovcu su posmatrali i pojedini treneri ekipa iz Superlige Srbije.

Selektor Srbije se zahvalio klubovima iz Superlige Srbije što su mu dali mogućnost da vidi nove igračice.

- Nemam nikakva očekivanja, samo želim da posmatram i da razumem na kojem je nivou ova generacija i koliko ima njih koje mogu da pomognu prvom timu. Naravno, znam sve srpske igračice koje nastupaju u inostranstvu, ali ne znam dobro one koji igraju ovde. Mislim da je važno da smo pronašli ovo vreme, da ih vidim i da steknem jasnu ideju o svim igračicama koje ću pozvati predstojećeg leta. Ovde sam zbog toga, želim da neke od njih ubacim u prvi tim - izjavio je Gvideti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading