HOROR SE NASTAVLJA! Olimpijski šampion pao u KOMU, AMPUTIRALI mu stopala i šake - sada se PROBUDIO, ali PAKAO tek sledi!

Autor:

Sport

10.03.2023

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rusa je zadesila katastrofa.

HOROR SE NASTAVLJA! Olimpijski šampion pao u KOMU, AMPUTIRALI mu stopala i šake - sada se PROBUDIO, ali PAKAO tek sledi!

Foto: printscreen/youtube.com

Roman Kostomarov

Roman Kostomarov je jedan od najvećih sportista u istoriji Rusije.

Bio je ovaj 46-godišnjak olimpijski, svetski i evropski prvak u umetničkom klizanju, a onda je doživeo veliku tragediju.

Kostomarov je početkom ove godine primljen na intenzivnu negu jer je bio zaražen koronavirusom, a situacija je brzo krenula da se komplikuje. Usledila je teška upala pluća, a gangrena je zahvatila veći deo tela zbog čega je amputacija oba stopala i obe šake bila neminovna.

Posle toga Rus je pao u komu i delovalo je da će izgubiti život, ali se on nije predavao, pa se, prema najnovijim informacijama, probudio i u delimično je svesnom stanju. Ipak, njegov pakao tek sledi jer Kostomarov ne zna da su mu amputirane šake i stopala!

 

 

Kada se Kostomarov probudi imaće pomoć psihologa kako bi prebrodio sve što mu se desilo jer je ovo horor koji definitivno ni u najcrnjim snovima nije mogao da očekuje.

Podsetimo, Kostomarov je osvojio zlatnu medalju na Zimskim olimpijskim igrama u Torinu 2006. godine zajedno sa Tatjanom Navkom, dok ima i dva zlata sa Svetskog i tri sa Evropskog prvenstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading