GROBARI U TRANSU: Partizan doveo GOLMANA - debitovaće u VEČITOM DERBIJU!

Autor:

Sport

07.03.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stiže pred sam kraj sezone.

GROBARI U TRANSU: Partizan doveo GOLMANA - debitovaće u VEČITOM DERBIJU!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Stefan Hristoski, golman iz Severne Makedonije, novo je pojačanje RK Partizan, a u ovaj klub stiže pred sam kraj sezone.

Hristoski će biti četvrti golman crno-belih,a ovaj 20-godišnji momak je u Partizan stigao iz Prilepa. Za mesto među stativama će se boriti sa Andrejom Trnavcem, Ivanom Mihajlovićem i Srđanom Đorđevićem.

Prema prvim informacijama, makedonski golman će potpisati ugovor od juna 2025. godine, a već je registrovan i za ARKUS Superligu, kao i za SEHA ligu, pošto su iz uprave Partizana ceo posao završili pre isteka roka za registraciju novih igrača.

Foto: Starsport

Partizan je trenutno 4. na tabeli ARKUS lige

Ovaj momak je prve korake napravio u školi rukometa Makaloski, zatim je kratko vreme bio u Ohridu, da bi odatle otišao u ekipu Prilepa, odakle je stigao u beogradske crno-bele.

Makedonski golman će prvi put u Partizanovom protokolu biti 15. marta, kad crno-belo očekuje obračun sa Crvenom zvezdom. Hristoski će se zatim biti u konkurenciji i za utakmice u SEHA ligi.

Rukometaši Partizana se trenutno nalaze na četvrtoj poziciji u okviru prvenstva Srbije, pošto su skupili 30 bodova iz 18 odigranih mečeva, četiri manje u odnosu na prvoplasiranu Vojvodinu. Sa druge strane, u okviru SEHA lige, crno-beli imaju jednu pobedu i jedan poraz posle duela sa Vardarom, a do kraja ligaškog dela ih čekaju dva duela sa ekipom Prešova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading