NIŠTA OD MEDALJE: AngelinI za dlaku izmaklo odličje na Evropskom prvenstvu!

Autor:

Sport

05.03.2023

09:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžerka oduševila Stari kontinent.

NIŠTA OD MEDALJE: AngelinI za dlaku izmaklo odličje na Evropskom prvenstvu!

Foto: Tanjug/AP

Srpska atletičarka Angelina Topić (17) osvojila je četvrto mestu u skoku uvis na Evropskom prvenstvu u Istanbulu. Supertalentova tinejdžerka preskočila je visinu od 1,94 metara. 

Mlada skakačica uvis je iz prve prebacila 194 centimetra, što je njen najbolji učinak u dvoranskim uslovima. Ujedno i državni rekord koji je popravila za centimetar.

U konačnom zbiru, presudilo je rušenje na visini od 1,86 metara, pošto je po svim ostalim parametrima bila izjednačena sa trećeplasiranom takmičarkom iz Ukrajine, Katerinom Tabašnik, koja je takođe završila takmičenje sa tri rušenja na visini od 1,94 metara.

U borbi za zlato ostale su nenadmašiva Jaroslava Mahučik iz Ukrajine, kao i Brit Virman iz Holandije, koja zaista senzacionalno nijednom nije rušila do visine od 1,96 metara. Naravno, na toj visini je poklekla, pa je takmičarka sa istoka Evrope uzela najsjaniju medalju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading