SRBIJO, BUDI PONOSNA: Maestralna Angelina Topić u finalu Evropskog prvenstva u Istanbulu!

Autor:

Sport

02.03.2023

19:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Talentovana srpska atletičarka još jednom pokazala svoj potencijal na velikoj sceni.

SRBIJO, BUDI PONOSNA: Maestralna Angelina Topić u finalu Evropskog prvenstva u Istanbulu!

Foto: Tanjug/AP

Mlada srpska atletičarka Angelina Topić ostvarila je veliki podvig. Topićeva se večeras plasirala u finale skoka uvis na dvoranskom Evropskom prvenstvu u Istanbulu.

Srbija doživela ŠOK na prvenstvu Evrope!

Srpkinja je iz drugog pokušaja preskočila 1,91 metar i podelila treće mesto sa Nemicom Kristinom Honsel i Rumunkom Danijelom Stančiju.

Republika

Foto: Promo

Srpska atletika ne mora da brine za budućnost - Angelina Topić

Prvo mesto u kvalifikacijama zauzela je Ukrajinka Julija Levčenko, pošto je iz prvog pokušaja preskočila 1,91 metar, dok je njena sunarodnica Jaroslava Mahučih (viceprvakinja sveta na otvorenom) posle dva neuspeha na 1,88 iz prvog puta preskočila 1,91 metar i završila na drugom mestu.

Angelina će u nedelju ujutru od osam časova i 20 minuta pokušati da stigne do odličja na kontinentalnom šampionatu na Bosforu, a otac Dragutin i majka Biljana su već ponosni na nju.

Podsetimo da je Topićeva, koja će u julu postati punoletna, pažnju na sebe skrenula osvajanjem zlatne medalje na prvenstvu Evrope uzrasta do 18 godina, a u ekskluzivnom intervjuu za naš portal istakla je da joj "porodica predstavlja najveću podršku".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading