NESVAKIDAŠNJA PROSIDBA NA JAHORINI: Dovezli se na sam vrh, počeo vatromet i tada je ova devojka izgovorila SUDBONOSNO DA! (VIDEO)

Autor:

Vesti

02.03.2023

19:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Lučić zaprosio je svoju devojku Ivanu Veselinović u nesvakidašnjim okolnostima, tako što je okupio prijatelje koji su na moto skijama došli na sam vrh Jahorine, ispalili vatromet i pustili da magija ovog momenta učini svoje.

NESVAKIDAŠNJA PROSIDBA NA JAHORINI: Dovezli se na sam vrh, počeo vatromet i tada je ova devojka izgovorila SUDBONOSNO DA! (VIDEO)

Foto: Republika

Ivana Veselinović nije ni slutila da će odlazak sa prijateljima na skijanje na Jahorinu biti nešto što će obeležiti ceo njen život.

Obukla je ski odelo i krenula sa svojim dečkom Markom Lučićem i prijateljima na noćnu vožnju moto skijama do samog vrha Jahorine.

U jednom momentu, nekolicina iz društva je parkirala ova snežna vozila, pa se i sretni par zaustavio da napravi pauzu, a onda je nebo obasjao vatromet, a neki od njihovih prijatelja su zapalili i baklje. Dok se devojka okrenula, mladić je već bio na kolima pitajući je da li želi da se uda za njega.

Odgovor je stigao kao iz topa - DA! A ispraćen je ovacijama svih prisutnih i aplauzom.

U jednom momentu jedan od prijatelja sada budućeg bračnog para Lučić pitao je šta je bilo.

- Rekla je da? - odgovorio je Marko.

Na to je usledilo šaljivo pitanje:

- A jesi li i ti rekao da?

Par je ponovo nastavio da se grli, ljubi i smeje, budući da će im ovo skijanje ostati urezano u sećanje do kraja života, a Ivana je prijateljima pokazala prsten kojim ju je verio Marko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading