ČUO PRESUDU, PA SE ONESVESTIO! Krvnički tukli mladog sportistu do SMRTI, sada ih čeka PAKAO! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Autor:

Sport

21.02.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kasno je da se kaju, već su ugasili jedan mlad život.

ČUO PRESUDU, PA SE ONESVESTIO! Krvnički tukli mladog sportistu do SMRTI, sada ih čeka PAKAO! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Slučaj koji je zaprepastio čitavu planetu, a u kom je život izgubio 18-godišnji Fernando Baez Sosa, konačno je dobio svoj epilog.

Posle suđenja ubice mladog Fernanda, inače tek malo stariji ragbisti, osuđeni su na teške zatvorske kazne.

Doživotne kazne dobili su Maksimo Tomsen, Ćiro Petrosi, Enzo Komeli, Matijas Beniseli i Lućano Pertosi, dok po 15 godina zatvora čeka Blasa Sinalija, Airtona Violaza i Lukasa Pertosija. Uznemirujući snimak izricanja presude na kom osuđeni Maksimo Tomsen pada u nesvest kada čuje kakva ga kazna čeka počeo je da kruži društvenim mrežama brzinom svetlosti.

 

 

Na dvonedeljnom suđenju koje se održalo u januaru govorilo je oko 80 svedoka. Tužilaštvo je zahtevalo doživotnu kaznu za svih osam napadača, dok je odbrana pokušala da dokaže da nije postojala namera da se mladić ubije i da tako spreči najstrožu kaznu. Majka ubijenog nije krila nezadovoljstvo što kazne nisu momentalno objavljene već je moralo da se sudi.

Fernando je jedina žrtva ovde. Ubili su ga na najgori mogući način, šutirajući ga dok ih je molio da prestanu - govorila je Gracijana Sosa.

Brutalno ubistvo se dogodilo u januaru 2020. godine i jedno je od najpoznatijih slučajeva u Argentini prethodnih godina. Baez Sosa je sa prijateljima bio u provodu u jednom noćnom klubu, a posle sukoba i tuče izgubio je život. Prema rečima svedoka, sve ovo imalo je i rasističku pozadinu jer je neko od napadača vikao "crno go**o" dok je udarao nesrećnog mladića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading