UŽAS! Višestruki šampion sveta UBIJEN ispred kuće!

Autor:

Sport

21.02.2023

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofalne vesti stižu iz Rusije.

UŽAS! Višestruki šampion sveta UBIJEN ispred kuće!

Foto: printscreen/youtube.com

Vidadi Mardanov

Svet borilačkih sportova pogodila je velika tragedija.

Višestruki svetski džiju-džicu šampion, Vidadi Mardanov ubijen je u ponedeljak uveče i to ispred svoje kuće u Dagestanu, preneli su tamošnji mediji.

Naime, Mardanov, koji je bio i predsednik NFC MMA grepling lige ubijen je hicima iz pištolja oko četiri ujutru. Vidadi Mardanov dobro je poznato lice u svetu borilačkih veština, a ovo je jedna od njegovih borbi.

Što se same tragedije tiče, Vidadi Mardanov je izašao iz svoje kuće kako bi sa nekom razgovarao, ali su dvojica muškaraca tokom razgovora pucala u njega, a zatim i ekspresno pobegla.

Čovek je pozvan na obračun, a kada je izašao pucali su u njega i pobegli - prenose tamošnji mediji reči svog izvora iz policije.

Policija je reagovala još brže, stigla je na lice mesta i pronašla telo nesrećnog Mardanova kako leži na ulici. Ubrzo su i identifikovali napadače, a prema navodima medija u pitanju su Timur Asadom i Abdumislim Murtazalijev. Motiv ubistva i dalje nije poznat. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading