SKANDAL U BEOGRADU! Sramno ponašanje: Rus pobedio Srbina, pa PROVOCIRAO publiku - na kraju ODLIČNO PROŠAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

20.02.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovakvim stvarima nije mesto u svetu sporta.

SKANDAL U BEOGRADU! Sramno ponašanje: Rus pobedio Srbina, pa PROVOCIRAO publiku - na kraju ODLIČNO PROŠAO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Šamil Gazijev provocira publiku u Beogradu

Veliki skandal desio se u Beogradu.

Rus koji se takmiči pod zastavom Bahreina, Šamil Gazijev, nastavio je svoj pobednički niz i upisao 11. trijumf u karijeri, te ostao neporažen i pored toga što je ispred sebe imao odličnog protivnika, najboljeg srpskog MMA borca, Darka Stošića.

Ipak, pravi skandal desio se po završetku meča kada je Gazijev rešio da provocira publiku u srpskoj prestonici. Popeo se na ogradu, vikao, a kasnije, pošto je izviždan, pokazivao je srednji prst ka navijačima.

 

 

Može se reći da je Gazijev odlično prošao jer je samo izviždan, a ovakvim stvarima svakako nije mesto u svetu sporta.

Što se same borbe tiče ona je bila veoma zanimljiva, a trajala je tri minuta. Gazijev je pokazao kvalitet i savladao Stošića koji po završetku borbe nije mogao da sakrije emocije.

Hvala svima. Nisam hteo da se borim sa bilo kim pred vama. Išli smo na pobedu, doveli smo najboljeg borca, ali... Sebi sam stavio najveći izazov do sada i hteo sam pred vama da pružim najbolju borbu moguću. Drago mi je da vidim da su Srbija i Beograd prepoznali ovaj sport. Ovo je neverovatan trenutak za sve nas. Ovako nešto, inače, postoji samo u Las Vegasu. Hvala vam svima od srca - rekao je Stošić posle šestog poraza u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Janko

20.02.2023 10:04

Ko? Lol