SNU JE DOŠAO KRAJ: Crvena zvezda IZBAČENA iz Lige šampiona!

Autor:

Sport

17.01.2023

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Eliminacija.

SNU JE DOŠAO KRAJ: Crvena zvezda IZBAČENA iz Lige šampiona!

Foto: Starsport

Delije

ŽOK Crvena zvezda je na gostujućem terenu još jednom osetila na svojoj koži moć Novare. Baš kao i pre mesec dana na Banjici, ponovo nije uspela da spreči maksimalni poraz od 0:3 (17:25, 15:25, 22:25) u 4. kolu Grupe C Lige šampiona.

Republika

Foto: Starsport

ŽOK Crvena zvezda

 

Crveno-bele su lako mogle da produže ovaj meč. Odigrale su odlično veći deo trećeg seta, ali takvu igru nisu krunisale osvajanjem tog perioda. Ispustile su vođstvo od čak šest razlike - 17:11, dozvolile protivniku da se vrati, a onda u završnici greškama samo pogurale Novaru ka trijumfu.

Najbolji poenter u pobedničkom sastavu bila je Ebrar Karakurt sa 13 poena. Mekenzi Adams je upisala 12, a Ana Danezi 11. Jedina dvocifrena u srpskom timu bila je Tara Taubner sa 11 poena.

Posle četvrtog kola šampion Srbije je na začelju tabele sa sva četiri poraza, uz jedan osvojen bod. Crveno-bele su novim neuspehom eliminisane iz elitnog takmičenja. Italijanski tim ima tri pobede i jedan neuspeh, što je dovoljno za drugu poziciju iza turskog Vakifa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading