ZVEZDA I MILOJEVIĆ ODLUČILI: Vreme je za promene!

Autor:

Sport

17.01.2023

19:27 >> 19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli započeli drugu fazu priprema.

ZVEZDA I MILOJEVIĆ ODLUČILI: Vreme je za promene!

Foto: FK Crvena zvezda

Imali su fudbaleri Crvene zvezde pet sati da odmore i budu orni za popodnevni trening koji je bio fokusiran najviše na taktiku.

 

 

Oko 17 časova i 30 minuta po lokalnom vremenu, puleni Miloša Milojevića su istrčali na terene hotela "Kalista" i po već uhodanom režimu krenuli sa vrednim radom. U okviru 90 minuta koliko je standardna dužina treninga prvotimaca, stigli su da urade sve zacrtano i da na najbolji mogući način zaokruže današnji dan kojim je počeo i drugi mini ciklus kada će se, nakon što je akcenat bio na kondiciji, sada tas prebaciti na taktiku. 
 
Trening je počeo zagrevanjem sa tehničko-taktičkim elementima, što je bio samo uvod u ono što je dalje sledilo. Milojević je igrače podelio u grupe po četiri igrača gde je uvežbavana pas igra na malom prostoru, a prvotimci su se pokazali sjajno, uprkos tome što su im noge teške, usled jakog rada na kondiciji. Drugi deo treninga obeležila je taktika, gde su pre svega uigravani defanzivni elementi igre tima, a Milojevićeve instrukcije, kao i pohvale, pokazale su da igrači izuzetno upijaju sve ono što se zahteva od njih. 
 
Za kraj, prava poslastica za prvotimce koji su igrali na dva gola, sve u cilju impelementacije onoga što je rađeno, pre svega na današnjem treningu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading