RAZBEŽALI SE K'O MIŠEVI: Albanci maltretirali devojku u centru Londona, a onda je naišao UFC borac! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.01.2023

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastao je opšti haos.

RAZBEŽALI SE K'O MIŠEVI: Albanci maltretirali devojku u centru Londona, a onda je naišao UFC borac! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Andrej Arlovski

Belorus Andrej Arlovski ispričao je anegdotu kako je u Londonu pretukao nekoliko nasilnika albanske nacionalnosti koji su maltretirali devojku.

S porodicom sam izašao iz restorana. Ugledao sam trojicu ili četvoricu Albanaca na ulici. Jedan je već udario devojku, omotao je njenu kosu oko svoje šake i povlačio ju je za kosu. Izgledalo je kao da je želi udariti kolenom u lice - rekao je nekadašnji UFC borac, koji je potom dodao:

Došao sam do njih i rekao: 'Srećna vam Nova godina, što to radite?' Jedan od njih mi je rekao da se ne mešam, a naravno da je bio pijan. Drugi mi je stajao s leve strane i udario me tako da me zakačio po uhu. Nisam oklevao, odgurnuo sam ga, a desnicom sam nokautirao tipa koji je držao devojku. Desnim aperkatom sam to napravio. Nastala je tuča, a oni su ubrzo pobegli. Čak je i moja supruga bila spremna da ih napadne. Hteli to ili ne, morao sam intervenisati. I sina učim da brani slabije.

Tom prilikom, beloruski teškaš je otkrio pravilo londonske policije da ne interveniše tokom sukoba izbeglica, čak iako se odigrava u centru britanskog glavnog grada.

Zanimljivo mi je da je policija bila u blizini, a ja sam im rekao da ne mogu da verujem da mi nisu ni odveli decu. Ne razumem zašto nisu reagovali, a kasnije sam saznao od taksista da se policija ne meša u sukobe izbeglica, čak i ako je to bilo u centru Londona - zaključio je Belorus.

Podsećanja radi, Arlovski ima 43 godine, a tokom UFC karijere zabeležio je 23 pobede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading