UŽAS, JEZA I NEVERICA! Poznati sportista PIJAN I DROGIRAN pretukao devojku na SMRT!

Autor:

Sport

04.01.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka ga duga robija.

UŽAS, JEZA I NEVERICA! Poznati sportista PIJAN I DROGIRAN pretukao devojku na SMRT!

Foto: Printscreen/Youtube

Stravičan zločin potresao je svet sporta.

Fil Baroni, bivši MMA borac je uhapšen zbog ubistva svoje devojke, a to je uradio na baš brutalan način.

Naime, Baroni je pod dejstvom alkohola i droge na smrt pretukao svoju devojku, a strani mediji navode da mu je ona pre incidenta saopštila kako ga vara.

On to nije mogao da podnese, doživeo je prekid filma i nesrećnoj devojci priredio pakao. Snažno je bacio u tuš kabinu i krenuo da se iživljava, pa je ona ubrzo izdahnula zbog nanešenih povreda.

 

 

Kada je policija stigla na mesto zločina, zatekla je nago telo devojke koje je bilo prekriveno belim čaršafom, a na telu je bilo tragova udaraca i dosta modrica. Mogli su samo da konstatuju smrt. 

Baroni je momentalno priveden, a istraga je u toku, ali je izvesno da ga čeka duga robija.

Borilačka karijera Fila Baronija s prekidima je trajala od 2000. do 2019. godine. U UFC-u je ostao bez ugovora posle četiri vezana poraza koja je doživeo. Karijeru je završio s učinkom od 16 pobeda i 19 poraza, od čega 3-7 u UFC-u. U međuvremenu se bavio i rvanjem i boksom bez rukavica, a radio je i kao komentator MMA borbi.

Tokom karijere borio se i u mnogim promocijama i revijalnim borbama bez nekog takmičarskog značaja kao što su "ONE", "Dream" i "Bellator". Borio se i u takmičenjima pod okriljem "PRIDE-a" i "Strikeforcea".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading