ITALIJAN PONOSAN I UZBUĐEN! Dolazim u zemlju divnih ljudi: Oglasio se Gvideti pred IZAZOV KARIJERE sa srpskim odbojkašicama!

Autor:

Sport

27.12.2022

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski trener počastvovan pozivom srpske "kuće odbojke".

ITALIJAN PONOSAN I UZBUĐEN! Dolazim u zemlju divnih ljudi: Oglasio se Gvideti pred IZAZOV KARIJERE sa srpskim odbojkašicama!

Foto: Profimedia, Twitter/Printscreen

Novi selektor srpskih odbojkašica Đovani Gvideti izjavio je da je ponosan što je preuzeo našu selekciju koja ima dugu tradiciju u ovom sportu.

Italijan je sa Odbojkaškim savezom Srbije dogovorio dvogodišnju saradnju.

Ćao svima, osećam se veoma počastvovano što me je Odbojkaši savez Srbije kontaktirao da preuzmem odbojkašice u naredne dve godine. Počastvovan sam zato što je tim izvanredan, uspešan, to je sjajna grupa devojaka, mnogo talenata, potencijala. Ovo je izvanredan izazov za mene. Zahvalan sam na šansi da vodim ovaj neverovatan tim, zemlju, koja nije samo dobra u odbojci. Ima mnogo olimpijskih medalja. Veoma je uspešna odbojkaška zemlja. Mnogo neverovatnih ljudi dolazi iz srpske odbojke. Osećam se spremno, zahvalno, ponosno, uzbuđeno - izjavio je stručnjak sa Apenina.

 

 

Gvideti je na klupi Srpkinja zamenio sunarodnika Danijelea Santarelija, koji je prihvatio poziv sa Bosfora preuzevši turski nacionalni tim.

Podsetimo, Santareli je sa našom reprezentacijom osvojio zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu u Holandiji ranije ove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading