NAVIJAČI U NEVERICI: Crvena zvezda povukla RADIKALAN potez - trener dobio OTKAZ!

Autor:

Sport

27.12.2022

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni pobeda u derbiju mu nije sačuvala posao.

NAVIJAČI U NEVERICI: Crvena zvezda povukla RADIKALAN potez - trener dobio OTKAZ!

Foto: Starsport

Odbojkaški klub Crvena zvezda ima novog trenera, pošto je od danas iskusni stručnjak Nikola Matijašević novi trener muške selekcije ovog kluba.

Matijašević će na tom mestu zameniti mladog Igora Žakića, koji je dobio otkaz nakon nešto slabijih igara beogradskog kluba.

Crveno-beli se nakon 12 odigranih kola nalaze na šestom mestu domaće lige, dok su u CEV kupu ispali u drugom kolu od ekipe Savo iz Finske.

Iako su u prvom meču savladali Fince, crveno-beli su doživeli neočekivan poraz na severu Evrope, pa su takmičenje u ovom kupu završili ranije nego što su očekivali.

Foto: Twitter/Printscreen/JujuCollomb

Nikola Matijašević, novi trener OK Crvena zvezda

Nakon ispadanja iz Evrope, kriza rezultata se prenela i na domaće prvenstvo, gde su usledila dva vezana poraza od Subotice i Vojvodine. Vratila se Zvezda na kratko, stigla je i do velike pobede u derbiju nad Partizanom, posle preokreta, ali je onda usledio novi šok za crveno-bele. Zvezda je poražena od Karađorđa, devetoplasirane ekipe prvenstva, što je bio signal upravi da uruči otkaz Žakiću.

Matijašević  je nekadašnji igrač Crvene zvezde, kao i bivši reprezentativac Jugoslavije, a u bio je selektor odbojkaških reprezentacija iz regiona: Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore.

Naredni duel crveno-beli iz Beograda igraju 20. januara, na svom terenu, protiv ekipe Spartak iz Ljiga, kada se odbojkaši vrate na terene posle pauze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading