PRIJEM ZA OSVAJAČE MEDALJA: Istorijski uspeh obeležen kako dolikuje!

Autor:

Sport

21.12.2022

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke stižu za svih strana.

PRIJEM ZA OSVAJAČE MEDALJA: Istorijski uspeh obeležen kako dolikuje!

Foto: Sportski savez Srbije

U Sportskom savezu Srbije upriličen je prijem za takmičare bodibildinga i fitnesa koji su u 2022. godini ostvarili istorijski uspeh.

Višegodišnja posvećenost i ogroman rad u Savezu Srbije za bodibilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik rezultirali su 21 medaljom, 10 je osvojeno na Svetskim prvenstvima dok je 11 osvojeno na Evropskom šampionatu. Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar SSS Goran Marinković ugostili su predsednika SSBBFBFA Gorana Ivanovića, potpredsednika SSBBFBFA Aleksandra Đorđevića, generalnog sekretara Predraga Bićanina, selektora Zorana Stojića i naravno osvačaje medalja.

Na Svetskom prvenstvu u bodibildingu održanom u novembru mesecu u Španiji Aleksandar Lekić  osvojio je zlatnu medalju, Ivan Banjac i Dejan Voloder srebrna odličja, a Stanislav Trailo bronzanu medalju. Najbolje na Svetskom prvenstvu u fitnesu održanom u oktobru u Južnoj Koreji su Miljana Ferenc, Andrea Pos, Dušica Đokić i  Valentina Strugarević, drugo mesto na istom takmičenju osvojile su Maja Stanković i Milena Miletić. U maju ove godine na Evropskom prvenstvu u bodi bildingu i fitnesu u Španiji zlato su osvojili dušan Belić i Damljan Radovanović, srebrne medalje Valentina Strugarević, Milena Miletić, Dušica Đokić, Aleksandar Cvetković i Dejan Voloder, dok su bronzane medalje osvojili Nataša Kandić, Ivan Đorđević, Saša Lampaš i Vuk Ranković.

- Svim osvajačima medalja, kao i rukovodstvu saveza najiskrenije čestitam na istrajnosti i ostvarenim najvećim uspehom u istoriji bodibildinga i fitnesa. Čast mi je i zadovoljstvo da mogu da vas ugostim i da razgovaramo o načinu na koji Sportski savez Srbije može da pomogne ovom sportu. Reprezentativci su predstavljali Srbiju na najvećim takmičenjima u najlepšem svetlu, želim da iz godine u godinu osvajate odličja koja će vas upisati u istoriju sporta, a čelnim ljudima Saveza Srbije za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik želim još više uspeha. Sportski savez Srbije je tu za sve sportove, verujemo da ćemo u budućem periodu moći da vam pomognemo u ostvarivanju novih uspeha - rekao je predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.

Čestitkama se pridružio i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Goran Marinković:

- Izvanredan uspeh kojim ste nas učinili ponosnim. Čestitam vam na osvojenim odličjima. Predsednik Štefanek i ja pratimo vaš rad i verujemo da ćete u narednim godinama biti još mnogo puta naši dragi gosti, a da će povod biti sve veći broj medalja - rekao je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading