KAKVA GODINA: Selektor Srbije ŠAMPION SVETA drugi put u dva meseca!

Autor:

Sport

18.12.2022

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalno dostignuće.

KAKVA GODINA: Selektor Srbije ŠAMPION SVETA drugi put u dva meseca!

Foto: youtube.com/printscreen

Zastava Srbije

Kakva godina za selektora ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Danijelea Santarelija!

Republika

Foto: Odbojkaški savez Srbije

Danijele Santareli

U prvom delu godine je došao sa Koneljanom do trofeja u prvenstvu Italije i Kupu, preko leta je na klupi Srbije uzeo bronzu u Ligi nacija i zlato na Svetskom prvenstvu, a onda je sa italijanskim timom otvorio novu sezonu osvajanjem Superkupa... Šlag na fantastičnu 2022. godinu stavio je danas kada je njegov tim podigao pehar na Svetskom klupskom prvenstvu.

Šampion Italije je u spektakularnom finalu u Antaliji savladao velikog rivala Vakifbank - 3:1 (25:18, 22:25, 25:21, 25:21). Turska četa je prethodna dva međusobna duela završila u pobedničkom raspoloženju - slavila je u finalu Lige šampiona u maju, a krajem prošle godine i u borbi za titulu prvaka sveta. Ovog puta Koneljano se za sve pitao.

Podsetimo, treće mesto u Antaliji je osvojio Ezačibaši na krilima Tijane Bošković i Maje Ognjenović. Kao poslednju prepreku preskočile su brazilski Minas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading