Susret rukovodstava Sportskog saveza Srbije i Sportskog saveza Beograda!

Autor:

Sport

12.12.2022

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilika da se razrade planovi za budućnost.

Susret rukovodstava Sportskog saveza Srbije i Sportskog saveza Beograda!

Foto: SSS

SSS ugostio SSB

Predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar Goran Marinković ugostili su novo rukovodstvo Sportskog saveza Beograda.

U oktobru mesecu Sportski savez Beograda na redovnoj izbornoj skuštini dobio je novog predsednika, izabran je Đorđe Pejčić (bivši v.d. direktora SC Novi Beograd), a za generalnog sekretara je imenovan Nebojša Jevremović (dugogodišnji sekretar Veslačkog saveza Srbije). Ovaj radni sastanak bio je zvanično upoznavanje rukovodstva dva saveza.

- Drago nam je da smo na ovom sastanku razmenili ideje i značajne informacije o funkcionisanju sporta u Beogradu, ali i Srbiji. Verujem da je ovo dobar početak uspešne saradnje Sportskog saveza Srbije i naše članice teritorijalnog Sportskog saveza Beograda. Kako bi sport napredovao, moramo zajednički delovati, a Beograd kao glavni grad naše zemlje centar je i mnogih sportskih dešavanja. Verujem da će gospoda Pejčić i Jevremović biti na visini zadatka tokom svog mandata i da će unaprediti sport u Beogradu. Želim im uspeh i sreću u radu - istakao je predsednik SSS Davor Štefanek.

Uz želje za odlično funkcionisanje Sportskog saveza Beograda, generalni sekretar Goran Marinković je dodao i:

- Razgovarali smo o zajedničkoj saradnji u narednoj godini. Predsednik Pejčić i generalni sekretar Jevremović izrazili su želju da se priključe akcijama Sportskog saveza Srbije. Na ovaj način uspešnije ćemo rešavati eventualne probleme u sportu na teritoriji Beograda i aktiviraćemo beogradske sportske saveze - rekao je generalni sekretar SSS Goran Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading