Šampionka iz Pazove osvojila Albaniju!

Autor:

Sport

06.12.2022

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nina Grujić članica tekvondo Kluba "Imperium-Pazova" iz Nove Pazove proteklog vikenda ostvarila je neverovatan rezultat osvojivši zlatnu medalju na prvenstvu Balkana.

Šampionka iz Pazove osvojila Albaniju!

Foto: Danilo Vukelić

Nina Grujić

Turnir je održan u Draču u Albaniji, a ova neverovatno talentovana devojčica koja ima samo 10 godina i koja tekvondo trenira tek dve godine do svoje prve medalje na ovako velikom takmičenju došla je ubedljivim pobedama nad predstavinicom Grčke i predstavnicom Crne Gore...

Uz Ninu na ovom prestižnom turniru takmičile su se i Jana Stojanović (11) i Anđela Vujin (13) takođe članice tekvondo kluba "Imperium Pazova" koje su nakon nekoliko pobeda u teškim borbama nažalost izgubile u borbama za najsjajnije odličje. 

Republika

Foto: Danilo Vukelić

 

Treba napomenuti da su tu i jako značajniji uspesi mlade tekvondistkinje koja je do sada osvojila prvo mesto na Asteriks Kup-u, najvećem međunarodnom turniru u Srbiji koji je okupio 1600 takmičara iz 160 klubova i 16 zemalja.

Prvo mesto na prvenstvu Vojvodine kao i dve zlatne medalje na dva međunarodna turnira na kojima je ujedno proglašena i za najbolju takmičarku turnira u konkilurenciji pionirki A klase (Koloseum Open i Elit Open).

Moramo reći i to da je Nina na ovaj turnir krenula, i borila se pod visokom temperaturom, ali nije želela da odustane od borbi i samog takmičenja, kako i ako jako mlada i sama kaže da joj je cast da se bori za svoju zemlju, i nada se da će jednoga dana (po uzoru na svog idola Milicu Mandić) Srbiji doneti zlatno odličje sa Olimpijskih igara!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Bojan

06.12.2022 10:30

Bravooooooo!!!! :)))) Ostvarice se i olimpijski san, siguran sam!!! :))) Napreeeeed!!!