PRVE REČI NOVE ŠAMPIONKE SVETA: I dalje se nisu slegli utisci!

Autor:

Sport

20.11.2022

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski ponos Nadica Božanić osvojila je titulu svetske šampionke u kategoriji do 73 kilograma, ali i dalje nije svesna uspeha koji je postigla.

PRVE REČI NOVE ŠAMPIONKE SVETA: I dalje se nisu slegli utisci!

Foto: tas.org.rs

Ona je nakon velikog uspeha izjavila:

- I dalje se nisu slegli utisci. Presrećna sam što sam uspela da omogućim da se još jednom čuje naša himna na Svetskom prvenstvu. Svaka borba, od prve do poslednje, bila je sa jako iskusnim i dobrim borcima, ali uz pomoć mog trenera Dragana Jovića uspela sam sve da ih pobedim, sprovodeći njegovu taktiku. Išli smo borbu po borbu i za svaku smo se spremali kao da je prva. I dalje nisam svesna šta smo zapravo uradili. Htela bih da zahvalim treneru pre svega, pa onda i klubu i celom timu na podršci - prvi je komentar nove svetske šampionke. 

Pored Nadice Božanić, zlato je na šampionatu u Meksiku osvoji I Mahdi Hodabahši, srebro je pripalo Aleksandri Perišić, a sa bronzanim medaljama vraćaju se Tijana Bogdanović i Stefan Takov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading