Sara ubedljivo u finale Svetskog prvenstva!

Autor:

Sport

23.11.2022

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Apsolutna dominacija Sare Ćirković.

Sara ubedljivo u finale Svetskog prvenstva!

Foto: IBA

Sara Ćirković

Sara Ćirković, reprezentativka Srbije u kategoriji do 50 kg je u finalu Svetskog prvenstva za omladince (U 18). Posle pobeda nad Meksikankom i Engleskinjom na red je došao i trijumf nad prvakinjom Azije Tamana Tamana.

Foto: IBA

Sara Ćirković, mlada srpska bokserka

A ko je gledao meč u Španiji zaista je uživao. Sara je bila ubedljiva od starta pa sve do poslednjeg minuta treće runde. Sudije su svaku rundu dale Srpkinji - 5:0. A španski voditelj koji je na kanalu IBA prenosio meč bio je oduševljen kako je Sara, kako on kaže plesala u ringu i uzimala bodove bez ikakvog straha ili umora.


- Pripremali smo se dugo za ovaj meč. Uočio sam slabosti koje ima Indijka, iz meča koji je pobedila u četvrtfinalu. Sara je poslušala moje savete i zaista se sve sjajno završilo. Sada da se odmori malo, pa u finalu novi boj za novu pobedu za Srbiju i Republiku Srpsku - istakao je Mirko Ždralo, trener Sare Ćirković.

Foto: IBA

Sara Ćirković je u finalu Svetskog prvenstva


Sara je već u aprilu pokazala da je najveća nada srpskog ženskog boksa. Dominirala je na Evropskom prvenstvu za omladince, osvojivši zlato u Sofiji. Sada je maksimalno spremna stigla u grad La Nunsija i srebro je sigurno ali znajući njene kvalitete ona će od prvog gonga ići na pobedu i veliku zlatnu medalju. 


Sara je članica kluba Obilić iz Zvornika, gde i trenira. Živi u Bratuncu a ide u srednju školu u Srebrenici. Srbija se zaista ponosi ovom devojkom, koja će sigurni smo dugo dominirati u zemlji i inostranstvu i u seniorskoj olimpijskog kategoriji do 50 kg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading