PRIJEM ZA BRONZANU BOKSERKU! Penić: Ponosni smo na Jelenu!

Autor:

Sport

02.11.2022

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napravila je ogroman uspeh.

PRIJEM ZA BRONZANU BOKSERKU! Penić: Ponosni smo na Jelenu!

Foto: Bokserski savez Srbije

Jelena Janićijević na prijemu

Sekretar za sport i omladinu grada Beograda Nikola Penić primio je Jelenu Janićijević koja je na Evropskom prvenstvu u boksu u Budvi osvojila bronzanu medalju u olimpijskoj kategoriji do 66 kilograma i postala prva srpska bokserka u sa odličjem na evropskim šampionatima.

Penić je čestitao našoj sportistkinji na osvojenoj medalji i postignutim uspesima. 

- Zadovoljstvo mi je što je Jelena Janićijević bila naš gost. Ona je osvajačica prve medalje na evropskim prvenstvima u istoriji Srbije, kada je seniorska konkurencija u pitanju i zaista smo ponosni što je u svojoj 38. godini postigla takav uspeh. Srpski i beogradski boks su poslednjih godina u ekspanziji. Bokserski savez Srbije radi fantastičan posao, a podsetiću da smo bili domaćini i Svetskog seniorskog prvenstva, što je bio jedan od najznačajnijih događaja prošle godine. U narednom periodu poseban akcenat ćemo staviti na bokserski sport u Beogradu i učiniti sve da unapredimo njegovo funkcionisanje – istakao je Penić, podsetivši da je Jelena Janićijević akademski građanin sa diplomom engleskog jezika Univerziteta u Beogradu i poliglota koji govori čak pet jezika.

Republika

Foto: Bokserski savez Srbije

Jelena Janićijević na prijemu

 

Prijemu su prisustvovali Jelenin trener Stefan Hubert, sa kojim ona zajedno radi u novo beogradskom Bokserskom klubu Blokovi. 

Jelena je istakla da ima veliku želju da se plasira na Olimpijske igre u Parizu ali i da sa svojim trenerom trenira mlade devojčice, koje bi krenule njenim putem u svakom smislu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading