BIO SAM NADUVAN I NA LEKOVIMA: Tajson otkrio pozadinu epskih skandala

Autor:

Sport

19.10.2022

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Gvozdeni Majk" otvorio dušu.

BIO SAM NADUVAN I NA LEKOVIMA: Tajson otkrio pozadinu epskih skandala

Foto: Profimedia

Legendarni američki bokser Majk Tajson važi za jednog od najvećih svih vremena koji su se bavili ovom plemenitom veštinom, ali isto tako je i čovek koga celog života prate skandali.

Jedan od poznatijih skandala je Tajson napravio 2020. godine kada je maltene zaspao tokom video gostovanja u emisiji kod Morgana Pirsa i Suzan Rajd.

Tada sam bio povređen. Bio sam u treningu i dogodilo se nešto pri čemu sam se povredio. Primio sam sredstva protiv bolova od supruge i nakon toga nisam bio sposoban za artikulaciju, bio sam u haosu. To je moja krivica - rekao je "Gvozdeni Majk" u novom razgovoru sa Pirsom.

Takođe, pričao je i o incidentu iz aprila meseca ove godine, kada je u avionu pretukao jednog putnika, koji ga je prethodno provocirao.

Bio sam na "Hipi hilu", brdu na kojem je 60.000 ljudi pušilo marihuanu. Tako da sam i pre nego što sam stigao na let već bio gladan, napušen i umoran, a taj me lik gnjavio. I tada sam mu isprašio zadnjicu! Šalim se, da bar jesam. Dohvatio ga je moj telohranitelj, a ja sam njega udario. Zbog čega mi je žao - podvukao je Tajson.

"Gvozdeni Majk" je u dugogodišnjoj karijeri 50 pobeda i šest poraza, ali dok je bio u punoj snazi je imao skor 45-1, s tim što je prvi put nokautiran nakon 37 uzastopnih trijumfa.

Međutim, od mnogo pobeda koje je ostvario, ipak je njegovu karijeru obeležila diskvalifikacija sa meča protiv Ivandera Holifilda kome je odgrizao deo uha.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading