ZVEZDA PROŠLA PRVU PREPREKU! Isidora Rodić zadovoljna: Jedva čekamo sledeću utakmicu!

Autor:

Sport

26.10.2022

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U narednoj rundi igraće protiv jedne od dve ekipe iz komšiluka.

ZVEZDA PROŠLA PRVU PREPREKU! Isidora Rodić zadovoljna: Jedva čekamo sledeću utakmicu!

Foto: ŽOK Crvena zvezda

ŽOK Crvena zvezda

Fantastičnom igrom protiv Polki Kusama u Finskoj, odbojkašice Crvene zvezde uspešno su preskočile prvu prepreku u kvalifikacijama za Ligu šampiona i plasirale se u 2. kolo.

U oba meča devojke u crveno-belom slavile su sa po 3:0, što dovoljno govori o formi i ozbiljnosti izabranica Ratka Pavličevića. Adela Helić je u revanš meču osvojila 17 poena, Ana Živojinović 16, a Božica Marković 10.

-Srećne smo zbog dobrog rezultata i u revanšu protiv Polki Kusama u Finskoj. Uspele smo da se plasiramo u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, što nam mnogo znači na polju samopouzdanja – iskrena je Isidora Rodić, srednji bloker Crvene zvezde.

Odbojkašice Crvene zvezde najverovatnije čeka duel protiv ekipe Mladosti iz Zagreba (3.i 9. novembra), koja je u prvom meču bila bolja od Kamnika 3:0. Revanš utakmica igra se večeras u Sloveniji.

Republika

Foto: ŽOK Crvena zvezda

ŽOK Crvena zvezda

 

-Iskreno jedva čekamo sledeću utakmicu. Bez obzira da li će to biti Mladost ili Kamnik, verujem da ćemo ostvariti još jedan dobra rezultat u elitnom takmičenju – zaključila je Isidora Rodić, koja je meč sa Finkinjama završila sa četiri poena.

Pre meča u drugom kolu kvalifikacija Lige šampiona, odbojkašice Crvene zvezde, očekuje duel u prvenstvu protiv Omladinca u Staroj Pazovi u nedelju 30. oktobra sa početkom u 18.00 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading