TRAGEDIJA U BARSELONI: Talentovani sportista PRONAĐEN MRTAV kod noćnog kluba! Tražili ga 30 SATI!

Autor:

Sport

20.10.2022

07:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je samo 24 godine.

TRAGEDIJA U BARSELONI: Talentovani sportista PRONAĐEN MRTAV kod noćnog kluba! Tražili ga 30 SATI!

Foto: printscreen/youtube.com

Katastrofalne vesti stižu iz Barselone.

Talentovani ragbista iz Australije, Lijam Hempson, pronađen je mrtav u blizini jednog noćnog kluba. Tragedija se desila kada je Lijam pao sa deset metara visine, a potraga za njim trajala je čak 30 sati. 

On je u Španiji bio sa prijateljima, Ej Džej Brimsonom, Džordanom Rikijem i Džesijem Arharsom, a njegov nestanak je javno objavio Brimson na društvenim mrežama i javio je da ga niko nije video od 04.30 ujutru.

U policijskom izveštaju stoji da je Lijama Hempsona pronašlo osoblje noćnog kluba:

Jutros je osoblje noćnog kluba u kojem je Lijam posljednji put viđen pronašlo beživotno telo u blizini noćnog kluba Sala Apolo - stoji u izveštaju.

 

 

Takođe, veruje se da je nesrećni Lijam slučajno pao sa visine od deset metara, te da mu nije bilo spasa.

Ubrzo se oglasila i porodica poginulog:

Skrhani smo vešću da je Lijam pretrpeo nesreću i nažalost nije preživeo. Naša srca su slomljena i reči ne mogu da izraze našu tugu. Bio je voljeni sin, brat, unuk, ujak i prijatelj - objavio je Hampsonov otac Bret.

Lijam Hempson igrao je ragbi u Redklif Delfinsima, koji se takmiče u Kvinslend Kupu, a Evropu je posetio sa njegovim prijateljima koji se takmiče u Nacionalnoj ragbi ligi. Poluprofesionalnu karijeru počeo je 2019. godine u Tvid Sigulsima, da bi kasnije, kao veoma talentovan igrač prešao u pomenute Redklif Delfinse.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading