Ministar Udovičić čestitao Zorani Arunović na SVETSKOJ BRONZI koju je osvojila za našu Srbiju: Ispunili smo prvu normu za Olimpijske igre u Parizu!

Autor:

Sport

15.10.2022

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar Omladine i sporta Vanja Udovičić, čestitao je našoj velikoj streljačkoj nadi Zorani Arunović još jedan svetski uspeh koji je postigla za Srbiju.

Ministar Udovičić čestitao Zorani Arunović na SVETSKOJ BRONZI koju je osvojila za našu Srbiju: Ispunili smo prvu normu za Olimpijske igre u Parizu!

Foto: Tanjug/DRAGAN KUJUNDZIC/bs

Naime, Arunović je osvojila prvu normu za našu zemlju za Olimpijske igre u Parizu koje će se održati 2024. godine, time, što je svojila bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u streljaštvu.

SVETSKA BRONZA ZA SRBIJU! Naša Zorana Arunović je izborila bronzu na Svetskom prvenstvu u streljaštvu i time osvojila prvu normu za našu zemlju za Olimpijske igre u Parizu 2024! Svaka čast Zorana na još jednom uspehu u nizu, pokazanoj spremnosti i istrajnosti da Srbija uz tebe bude među najboljim zemljama sveta! Čestitke i tvom stručnom štabu i Streljačkom savezu Srbije na ovom uspehu! - napisao je ministar Udovičić na svom instagram nalogu - napisao je ministar Vanja Udovičić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading