ZAMALO IZBEGNUTA TRAGEDIJA U JAPANU: Traktor se pojavio na stazi, Francuz BESAN kao ris - SKANDAL drma Formulu 1! (VIDEO)

Autor:

Sport

09.10.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Burno u Japanu.

ZAMALO IZBEGNUTA TRAGEDIJA U JAPANU: Traktor se pojavio na stazi, Francuz BESAN kao ris - SKANDAL drma Formulu 1! (VIDEO)

Foto: Twitter/Printscreen/archie

Veliki skandal dogodio se na stazi u Japanu, pošto je Francuz Pjer Gasli rizikovao život zbog traktora!

Najbrži cirkus u "zemlji izlazećeg Sunca" vožen je u izuzetno nepovoljnim vremenskim uslovima, uz obilne pljuskove, a Gasli je bukvalno pobesneo zbog pomenute situacije.

Zašto je traktor na stazi? Mogao sam da poginem! Jedva sam prošao pored njega. Zar se niko ne seća šta se dogodilo prošli put - besan je bio Gasli po odlasku u boks.

 

 

Iza svega ovoga krije se još jedan razlog, nažalost tragičan. Na istoj trci 2015. godine Žil Bjanki se sudario sa traktorom i imao je ozbiljne povrede glave zbog toga, bio je i na operaciji. Preživeo je trku, ali je devet meseci kasnije preminuo, utvrđeno je da je razlog smrti upravo taj sudar, preminuo je od posledica sudara sa traktorom

Inače, sa Gaslijem su se putem društvenih mreža složili brojni vozači koji su postavili pitanje - dokle da se rizikuju životi?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading