NAJVEĆA ZATVORSKA KAZNA U ISTORIJI SPORTA! Trener reprezentacije Brazila osuđen na 109 godina zatvora - činio je GNUSNA dela!

Autor:

Sport

05.10.2022

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada će imati vremena da razmisli o svojim postupcima.

NAJVEĆA ZATVORSKA KAZNA U ISTORIJI SPORTA! Trener reprezentacije Brazila osuđen na 109 godina zatvora - činio je GNUSNA dela!

Foto: youtube.com/printscreen

Iz Brazila nam dolaze neverovatne vesti - potvrđena je zvanično najveća zatvorska kazna u istoriji sporta!

Nekadašnji trener gimnastičke reprezentacije Brazila, Fernando de Karvaljo Lopez, osuđen je na 109 godina i osam meseci zatvora zbog gnusnih dela koje je godinama radio.

Naime, on je silovao četiri sportistkinje od kojih je najmanje jedna bila maloletna, te sud u Brazilu nije imao milosti. 

Ova presuda, koja znači i doživotnu robiju za Brazilca, potvrđena je na sudu u Sao bernardo de Kampu u oblasti Sao Paula.

Fernando de Karvaljo Lopez najavio je žalbu jer tvrdi da je nevin, te da mu je ceo slučaj namešten kako bi mu se uništio život. On je važio za jednog od najboljih trenera u Brazilu i imao je veliki ugled u gimnastici, te je ovaj slučaj i zbog toga izazvao veliku pažnju javnosti.

Pre četiri godine četrdesetak sportistkinja izjavilo je kanalu Globo TV da su bili žrtve moralnog, fizičkog i seksualnog zlostavljanja od strane pomenutog trenera posle čega je pokrenut slučaj koji je zgrozio Brazil, ali i ostatak planete.

Karvaljo je zbog ponašanja 2015. godine suspendovan iz reprezentacije, a to ga je koštalo i odlaska na Olimpijske igre. Četiri godine posle toga doživotno je suspendovan iz sporta, a sada je dobio i zatvorsku kaznu.

On i pored svega tvrdi da je ovo sistemski i dugogodišnji planiran lanac koji je za cilj imao da uništi život njemu i njegovoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading