U ROKU OD 24 ČASA: Fjuri postavio ULTIMATUM Džošui, pa ga BRUTALNO PONIZIO!

Autor:

Sport

29.09.2022

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanski bokser Tajson Fjuri pozvao je Entonija Džošuu da danas potpiše ugovor o njihovoj borbi u teškoj kategoriji, prenosi "Skaj sport".

U ROKU OD 24 ČASA: Fjuri postavio ULTIMATUM Džošui, pa ga BRUTALNO PONIZIO!

Foto: Tanjug/AP

Svetski šampion Tajson Fjuri

- Moj promoter Frenk Voren ubedio me je da se nastave pregovori sa tvojim timom, uprkos tome što znam da nećeš učestvovati u ovoj borbi. Rok je bio ponedeljak. Dozvolio sam Frenku da nastavi sastanke sa tvojim timom. Sada imamo BT, DAZN i ESPN, zadovoljni su svime, spremni su za rokenrol. Vi tražite mnogo stvari, želite da budete kopromoteri iako ste dobrovoljni izazivač. Pogodite - rekao sam im da vam to daju, budite i vi kopromoteri. Želeli ste punu transparentnost, iako niste ravnopravni akcionari u ovom poslu. Znate šta sam rekao? Dajte im potpunu transparentnost, nemam šta da krijem, ne pokušavam nikoga da opljačkam, nikome nisam ukrao ni peni u životu. Sada imate potpunu transparentnost, sve je čisto i pošteno. Lopta je u tvom dvorištu, sine - istakao je Fjuri.

Fjuri je aktuelni svetski šampion u teškoj kategoriji u WBC verziji. Ukrajinski bokser Aleksandar Usik odbranio je pre nešto više od mesec dana titule prvaka sveta u teškoj kategoriji u verzijama WBA, IBF i WBO, pošto je u Džedi posle 12 rundi podeljenom odlukom sudija u revanšu pobedio Džošuu.

 

Fjuri je pre nekoliko nedelja saopštio da je postignut dogovor sa Džošuom o borbi, koja bi trebalo da bude održana trećeg decembra. Džošua je prihvatio uslove, ali je istakao da sve mora da prođe preko njegovih advokata i menadžmenta.


- Ako si muškarac i ako imaš bilo kakvu vrstu dostojanstva i ponosa, potpisaćeš danas ugovor. Nema više dana, nedelja, meseci, imao su ugovor dve nedelje i još ga nisi potpisao. Pokaži javnosti da si zaista velika kukavica, koja znam da jesi, i nemoj da potpišeš. Ne zanima me da li ćeš potpisati ili ne, meni je svejedno. Ti si poražen, a ja sam svetski šampion. Nema više šta da se uradi, svi su srećni. Neka se tvoj tim javi mom timu, biće dostupni tokom dana, kao što su bili u poslednje dve nedelje. Potpišite ovaj ugovor. Neka britanski navijači dobiju šta žele. Nema bežanja, moraš da se boriš sa mnom. Ne možeš pobeći, jer bes dolazi - istakao je Fjuri.

Fjuri (34) ima 32 pobede i jedan nerešen rezultat u 33 profesionalne borbe. Džošua ima skor od 24 pobede i tri poraza.

Britanski mediji podsećaju da bi Usik i Fjuri mogli da se bore početkom naredne godine, ali da dogovor još nije postignut.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading