JSD Partizan ima novog generalnog sekretara!

Autor: Tanjug

Sport

20.09.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli dobili prvog operativca Sportskog društva.

JSD Partizan ima novog generalnog sekretara!

Foto: Starsport

Željko Tanasković

Željko Tanasković imenovan je za novog generalnog sekretara Jugoslovenskog sportskog društva Partizan, saopšteno je posle sednice Upravnog odbora ovog Društva.

- U utorak, 20. septembra je održana prva sednica novog UO JSD Partizan. Sednica je održana u proširenom sastavu, uz prisustvo predstavnika velikog broja klubova koji čine crno-belu porodicu kao i komisija sa posebnim zaduženjima. Jednoglasnim odlukama, usvojen je plan daljih formalnih koraka novog rukovodstva, kao i imenovanje komisije za dodelu priznanja najuspešnijim sportistima, ekipama i radnicima unutar crno-bele porodice, odnosno komisija za organizaciju proslave rođendana JSD Partizan koja će biti održana u kristalnoj dvorani beogradskog hotela Hajat, četvrtog oktobra od 20 časova - navodi se u saopštenju.

Republika

Foto: Starsport

Željko Tanasković

Tanasković je danas i formalno preuzeo funkciju generalnog sekretara JSD Partizan.

- Novi generalni sekretar JSD Partizan, Željko Tanasković je i formalno preuzeo funkciju prvog operativca Društva i predsednika organizacione komisije za proslavu 77. rođendana crno-bele porodice. Komisijom za dodelu nagrada najuspešnijim članovima JSD Partizan predsedava Ðorđe Višacki - zaključuje se u saopštenju JSD Partizan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading