OVA TRI ZNAKA SU VLADARI KREVETA: Vođenje ljubavi sa njima pretvara se u drugu dimenziju

Autor: Republika

Lifestyle

21.09.2022

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li ste na listi?

OVA TRI ZNAKA SU VLADARI KREVETA: Vođenje ljubavi sa njima pretvara se u drugu dimenziju

Foto: shutterstock

Seks

Dobar seksualni nagon je nešto što svi želimo, ali neki od nas mu ne daju prioritet. Postoje pojedinci koji su toliko seksualno aktivni da su na vrhu liste ljudi sa najvećim seksualnim nagonom, A mnoga istraživanja kažu, da vođenje ljubavi sa ovim horoskopskim znacima vodi u potpuno drugu dienziju.

Škorpija

Ovaj horoskopski znak je vrhunski seksualni znak, ozloglašen po tome što je većinu vremena "u teranju". Izuzetno su zaljubljeni i imaju veoma visoke standarde. Za Škorpije se kaže da vlada njihov libido i to ih čini na vrhu ove liste.

Ovan

Sigurno ćete se nezaboravno provesti pod čaršavima sa ovim horoskopskim znakom jer kažu da su prokleto dobri u tome! Za njih je to veoma prirodno, a seks je u njihovom rečniku uvek intenzivan i strastven. Ne zahtevaju čak ni predigru da biste se osećali dobro!

Rak

Seks sa ovim ljudima je veoma emotivan, ali kada to urade, njihovi partneri vide zvezde kao u vinovoj lozi. Jedina kvaka sa ovim ljudima je da morate da budete u vezi sa njima, da imate dvosmernu privrženost i samo tada možete da postignete orgazam za pamćenje, prenosi Timesofindia.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading