SLOVENCI SE RASPALI ZBOG CIRKE DO ZORE: Otkrivena pozadina kraha na Eurobasketu!

Autor:

Sport

20.09.2022

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slovenci su predali titulu prvaka Evrope već u četvrtfinalu zbog pijančenja do zore!

SLOVENCI SE RASPALI ZBOG CIRKE DO ZORE: Otkrivena pozadina kraha na Eurobasketu!

Foto: Tanjug/AP

Slovenac Luka Dončić tokom OI u Tokiju

Luka Dončić i drugovi su šokantno poraženi od Poljske s 90:87, a nedelju dana kasnije u Berlinu je otkriveno da su "zmajčeki" taj meč, iako je počeo u 20.30, igrali pod teškim mamurlukom. Zato su izgubili od raspoloženog rivala, ali za, objektivno, klasu slabijeg, što je dokazala i Srbija u grupnoj fazi, a pogotovo Francuska u polufinalu.

KO BOSI PO TRNJU

- Mamurni od pića i ića, "zmajčeki" su izašli na megdan napaljenoj i šuterski raspoloženoj Poljskoj. Proveli su se ko bosi po trnju. Svoje slabosti ispoljavali su na sudijama, a nakon utakmice na pres-konferenciji Luka Dončić, vođa ekipe, posipao se pepelom. Očito ne bez razloga jer je dobro znao šta su napravili samo 15 sati pre veoma bitne utakmice. Slovenci su pijanku vešto sakrili, gurnuli pod tepih, ali je kod javnosti u Sloveniji ostao opor utisak nakon utakmice četvrtfinala i poraza od Poljske. Sad bar znaju o čemu je reč - preneo je saznanja iz Berlina specijalizovani košarkaški portal iz Bosni i Hercegovini BHbasket.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa četvrtfinalnog meča Slovenija - Poljska

Kao što je pomenuto, odgovornost posle svega preuzeo je Dončić (dao samo 14 poena), kao prva zvezda tima kojoj navijači u domovini najlakše mogu da progledaju kroz prste. Pričao je kako je uvek tu za svoju zemlju kad je zdrav, ali da taj meč nije bio 100 odsto spreman i da je dobio injekciju na poluvremenu. Međutim, i sam Luka je konstatovao da to nije bio razlog loše igre. Nameće se zaključak da je osetio grižu savest, a i u prošlosti je često hvatan na delu s pivom u rukama.

PREŠLO U NAVIKU

Tako je Luka u društvu našeg Bobana Marjanovića uhvaćen da je otišao na pivo pred finale zapada NBA protiv Golden Stejta zajedno s našim Bobanom Marjanovićem i nekadašnjim selektorom "orlova" Igorom Kokoškovim. Takođe, Luka i Goran Dragić su cirkali pivo i na fudbalskom meču između Slovenije i Srbije u Ljubljani, pa im je to očigledno prešlo u naviku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading