ZAVRŠENO TAKMIČENJE VIŠE OD 1.700 SINDIKALACA: GSP Beograd 10. put zaredom pokorio Budvu!

Autor:

Sport

13.09.2022

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U velikom stilu završena je 27. Komunalna olimpijada, sportsko takmičenje u kojem je učestvovalo rekordnih više od 1.700 ljudi, članova Sindikata zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Srbije.

ZAVRŠENO TAKMIČENJE VIŠE OD 1.700 SINDIKALACA: GSP Beograd 10. put zaredom pokorio Budvu!

Foto: Nikola Mutić

Komunalna Olimpijada u Budvi

Nadmetanja su bila u 16 muških i isto toliko ženskih sportova, a apsolutni, generalni pobednik, i to 10. godinu zaredom, je ekipa GSP Beograd!

- Lepo je biti šampion, još lepše 10 puta zaredom, ali je najlepše što smo se mi sindikalci okupili u ovolikom broju, družili, ali i radili na poboljšanju uslova rada svih zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti - izjavio je Zoran Antić, alfa i omega ekipe GSP Beograd i predsednik Samostalnog sindikata te firme.

Ljuba Romanović je do drugog mesta u generalnom plasmanu doveo JKP Beogradski vodovod i kanalizacija, a bronze su pripale Parking servisu koji je predvodio Miloš Ivković i koji sigurno neće odustati od ambicije da bude sveukupni pobednik. Prikazan je kvalitet igre na kojem bi pozavidele i profesionalne ekipe.

Ipak, čoveka koji je sa svojim timom iz sindikata sve to organizovao na najvišem mogućem nivou, Aleksandra Radojevića - predsednika Republičkog odbora sindikata zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti Srbije, osim sportskih uspeha i zdravog rivaliteta na terenu, raduju i neke druge stvari.

- Volim i ja sport, takmičio sam se i pobedio sa svojom ekipom u plivanju, ali nas kao odgovorna lica raduje pre svega što je organizacija bila na visokom nivou i što smo sa kolegama iz regiona održali sastanke i okrugli sto. Dve teme su bile zastupljene. Prva se odnosi na uticaj promene minimalne cene rada po radnom času na zarade zaposlenih u komunalno-stambenoj delatnosti, a druga je međuregionalna saradnja i inicijativa uspostavljanje zajedničkog Dana komunalne delatnosti. Takođe, jednoglasno je usvojena inicijativa međuregionalne saradnje, a prvi trodnevni sastanak biće održan u Beogradu - izjavio je Radojević.

Predsednik je već najavio 28. Komunalnu olimpijadu sa još više učesnika.

- Ako sve bude kako očekujemo, imaćemo preko 2.000 sportista. Budva i još dva grada su se ponudili za domaćinstvo - otkrio je Radojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading